Uniek programma

Een uniek programma, ontwikkeld door Infinite Financieel in samenwerking met het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit van Amsterdam.


Data:
Donderdag 2 november 2017
De Rol van de Controller
Prof. dr. R. van Eijbergen

Woensdag 22 november 2017
Mangement Control en sturing
Dr. P.M. Veen

Woensdag 13 december 2017
IT en Control
Dr. B. Mulder

Donderdag 25 januari 2018
Management Financial Accounting
Dr. G-Tj. Budding

Woensdag 7 februari 2018
Risicomanagement
Dr. P.M. Veen

De middagen worden verzorgd door drs. Ronald te Loo. Ronald is ook de begeleider van de leergang.

Controllers, managers en adviseurs bedrijfsvoering, financiën en planning & control

Onderwijsbestuurders en -controllers beseffen dat zij de balans moeten bewaken tussen de inhoud en kwaliteit van het onderwijs aan de ene kant en de beschikbare middelen aan de andere kant. Hoe doe je dat in een tijd waarin de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen? Omgaan met commerciële partijen die zich op het onderwijs richten, zoals instituten voor huiswerkbegeleiding, steeds meer verantwoordelijkheid dragen voor de onderwijsgebouwen, omgaan met en voorlopen op veranderende demografische omstandigheden, de introductie van nieuwe technologieën in het primair proces en de bedrijfsvoering. En ondertussen de onderwijsprestaties op peil houden en de organisatie in control houden of brengen. Dat vergt kennis. Maar vooral ook de competentie om de kennis toe te passen.

Voor wie?
Dit programma is speciaal bestemd voor controllers, managers en adviseurs bedrijfsvoering, financiën en planning & control, die werkzaam zijn in het onderwijs.

Programma
In vijf dagen word je bijgepraat over de nieuwste theoretische ontwikkelingen in het vakgebied van public controlling en krijg je een speciaal ontwikkeld programma om die theorie toe te passen in je eigen organisatie.
In de ochtend presenteren hoogleraren de nieuwste inzichten op het gebied van de controlling, in de middag wordt de koppeling naar de praktijk gelegd en ga je met praktische, eigen opdrachten aan de slag.
Elke dag heeft een thema dat centraal staat. De eerste dag is dat de rol van de controller. De tweede dag richt zich op de theorie van management control en de sturing van onderwijsorganisaties. De derde dag richt zich op de invloed van IT op het werk van de controller. De vierde dag richt zich op financial accounting. Zaken als de kostprijs van onderwijs en het ‘businessmodel’ van de school worden besproken. De slotdag richt zich op het beheersen van risico’s.
Tegelijk werk je aan je persoonlijke leeropdracht die ervoor zorgt dat je direct rendement van je opleiding hebt.

De opleiding start in november 2017.

Meer informatie
Wilt je met iemand van Infinite Financieel overleggen of dit iets voor jou is? Dat kan! Bel of mail met: 085-8769437 of info@infinitebv.nl.

Locatie
Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105 Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden voor deze leergang is mogelijk met onderstaand formulier. De kosten voor de leergang bedragen
€ 3950,00 (vrijgesteld van BTW). Met de leergang zijn maximaal 15 PE-punten te behalen als je in het bezit bent van een RA/RC/CPC titel. Je aanmelding wordt met een email bevestigd, je ontvangt een factuur voor je deelname. Door het onderstaande formulier in te vullen ga je akkoord met onze voorwaarde voor deelname.