Zijlstra Center

Infinite Financieel heeft in samenwerking met het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit van Amsterdam een uniek programma voor controllers in het primair onderwijs ontwikkeld (werk-/denkniveau is HBO+/WO). Een combinatie van theorie en praktijk, speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs. Elke deelnemer formuleert een persoonlijke leeropdracht die wordt bepaald in samenspraak met de bestuurder en die direct rendement oplevert voor de organisatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de docenten vanuit de wetenschappelijke opleiding van de VU en de ervaringen uit de onderwijscontrollerspraktijk van Infinite Financieel. De maximale groepsgrootte is 18 deelnemers.  

Data:
Woensdag 1 november 2017
De Rol van de Controller
Prof dr. R. van Eijbergen

Dinsdag 21 november 2017
Mangement Control en sturing
Dr. P. M. Veen

Dinsdag 12 december 2017
IT en Control
Dr. B. Mulder

Woensdag 24 januari 2018
Management Financial Accounting
Dr. G-Tj. Budding

Dinsdag 6 februari 2018
Risicomanagement
Dr. P.M. Veen

De middagen worden verzorgd door Drs. Ronald te Loo. Ronald is ook de begeleider van de leergang.

Voor controllers, managers en adviseurs bedrijfsvoering, financiën en planning & control

Alweer voor de derde keer organiseert Infinite Financieel, in samenwerking met het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit Amsterdam een leergang Controlling in het primair onderwijs

Onderwijsbestuurders en -controllers beseffen dat zij de balans moeten bewaken tussen de inhoud en kwaliteit van het onderwijs aan de ene kant en de beschikbare middelen aan de andere kant. Hoe doe je dat in een tijd waarin de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen? Omgaan met commerciële partijen die zich op het onderwijs richten, zoals instituten voor huiswerkbegeleiding, steeds meer verantwoordelijkheid dragen voor de onderwijsgebouwen, omgaan met en voorlopen op veranderende demografische omstandigheden, de introductie van nieuwe technologieën in het primair proces en de bedrijfsvoering. En ondertussen de onderwijsprestaties op peil houden en de organisatie in control houden of brengen. Dat vergt kennis. Maar vooral ook de competentie om de kennis toe te passen.

Voor wie?

Dit programma is speciaal bestemd voor controllers, managers en adviseurs bedrijfsvoering, financiën en planning & control, die werkzaam zijn in het primair onderwijs.

Programma

In vijf dagen word je bijgepraat over de nieuwste theoretische ontwikkelingen in het vakgebied van public controlling en krijg je een speciaal voor de po-sector ontwikkeld programma om die theorie toe te passen in je eigen organisatie.

In de ochtend presenteren hoogleraren de nieuwste inzichten op het gebied van de controlling, in de middag wordt de koppeling naar de praktijk gelegd en ga je met praktische, eigen opdrachten aan de slag.

Elke dag heeft een thema dat centraal staat. De eerste dag is dat de rol van de controller. De tweede dag richt zich op de theorie van management control en de sturing van onderwijsorganisaties. De derde dag richt zich op de invloed van IT op het werk van de controller. De vierde dag richt zich op financial accounting. Zaken als de kostprijs van onderwijs en het ‘businessmodel’ van de po school worden besproken. De slotdag richt zich op het beheersen van risico’s en wordt afgesloten met een bedrijfsbezoek.

Tegelijk werk je aan je persoonlijke leeropdracht die ervoor zorgt dat je direct rendement van je opleiding hebt.

Met de leergang zijn maximaal 15 PE-punten te behalen als je in het bezit bent van een RA/RC/CPC titel.

De opleiding start in november 2017.

Kosten
De kosten voor deelname aan het programma van vijf dagen bedragen
€ 3950,- (vrij van BTW) per deelnemer.

Meer informatie?
Wilt u met iemand van Infinite Financieel overleggen of dit iets voor u is?

Dat kan! Bel of mail met: 085-8769437 of info@infinitebv.nl

Locatie
Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105 Amsterdam

Met onderstaand formulier schrijf je in voor de leergang. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Als je inschrijft verklaar je hiermee akkoord te gaan. Uiteraard gaat de leergang alleen door bij voldoende belangstelling.