“Er zijn drie soorten mensen. Zij die kunnen tellen en zij die niet kunnen tellen.”

(De Wet van Wincorn)

Netwerk Controllers en Financieel directeuren VO

Infinite Financieel organiseert netwerkbijeenkomsten voor controllers en financieel directeuren in het voortgezet onderwijs. Tijdens deze bijeenkomsten komt telkens een thema uitgebreid aan de orde en wordt u op de hoogte gebracht van relevante ontwikkelingen. Er is ruimte om te netwerken, te reflecteren maar ook ervaringen te delen. We presenteren een casus uit onze dagelijkse praktijk en bieden praktische informatie.

Iedere netwerkbijeenkomst kan bestaan uit:

  • Presentatie en discussie over Financieel / Bedrijfsvoeringsthema, zo mogelijk met goede voorbeelden uit de praktijk van een deelnemer
  • Presentatie van nieuw onderzoek of instrument door een gerenommeerde organisatie
  • Actuele ontwikkelingen op terrein van school en financiën
  • Ontmoeting met vakgenoten

De data voor de bijeenkomsten in 2018 zijn:

Donderdag 8 februari 

Donderdag 24 mei

Donderdag 20 september

Ongeveer een week voor iedere netwerkbijeenkomst worden de onderwerpen definitief bepaald, zodat ze steeds zo actueel mogelijk zijn.

Voor deelname aan alledrie de bijeenkomsten bedragen de kosten € 350,00 (kosten voor deelname aan een enkele bijeenkomst bedragen € 175,00). U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Op deelname zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De bijeenkomsten vinden telkens plaats bij Aristo in Utrecht, Start (ontvangst) rond 10.00 uur, afsluiting rond 15.00 uur.


Ik wil graag de nieuwsbrief Infinite Update ontvangen