Werken bij Infinite Financieel

Infinite Financieel is dynamisch bureau dat zich specifiek richt op advisering over en ondersteuning bij bedrijfsvoeringsvraagstukken in het onderwijs. Al ruim 10 jaar zijn we actief in deze sector en we mogen op een goede naam bogen. In 2007 begonnen met één medewerker, nu vormen wij nu een hecht gevarieerd team van dertien personen dat zich kenmerkt door persoonlijke benadering en praktische oplossingen.
Onze dienstverlening richt zich op onderwijsorganisaties in heel Nederland, in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en samenwerkings-verbanden. Ook voeren wij opdrachten uit voor landelijke organisaties, zoals de PO-Raad en de VO-raad.  Onze werkzaamheden bestaan uit zowel uit controlling (parttime, interim) als consultancy opdrachten. Niet voor niets voeren wij de slogan ‘meesters in bedrijfsvoering, met verstand van onderwijs’: wij bieden de unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en kennis van het onderwijs.

regelmatig zijn we op zoek naar (financieel) specialisten. Heb je interesse, neem dan contact op met ons op info@infinitebv.nl.