Werken bij Infinite Financieel

Infinite Financieel is dynamisch bureau dat zich specifiek richt op advisering over en ondersteuning bij bedrijfsvoeringsvraagstukken in het onderwijs. Al ruim 10 jaar zijn we actief in deze sector en we mogen op een goede naam bogen. In 2007 begonnen met één medewerker, nu vormen wij nu een hecht gevarieerd team van dertien personen dat zich kenmerkt door persoonlijke benadering en praktische oplossingen.
Onze dienstverlening richt zich op onderwijsorganisaties in heel Nederland, in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en samenwerkings-verbanden. Ook voeren wij opdrachten uit voor landelijke organisaties, zoals de PO-Raad en de VO-raad.  Onze werkzaamheden bestaan uit zowel uit controlling (parttime, interim) als consultancy opdrachten. Niet voor niets voeren wij de slogan ‘meesters in bedrijfsvoering, met verstand van onderwijs’: wij bieden de unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en kennis van het onderwijs.

Infinite Financieel
zoekt nog een
meester in bedrijfsvoering met verstand van onderwijs

Infinite Financieel is dynamisch bureau dat zich specifiek richt op advisering over en ondersteuning bij bedrijfsvoeringsvraagstukken in het onderwijs. Al ruim 10 jaar zijn we actief in deze sector en we mogen op een goede naam bogen. In 2007 begonnen met één medewerker, vormen wij nu een hecht, gevarieerd team van dertien personen dat zich kenmerkt door persoonlijke benadering en praktische oplossingen.
Onze dienstverlening richt zich op onderwijsorganisaties in heel Nederland, in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en samenwerkings-verbanden. Ook voeren wij opdrachten uit voor landelijke organsiaties, zoals de PO_raad en de VO-raad.  Onze werkzaamheden bestaan uit zowel uit controlling (parttime, interim) als consultancy opdrachten. Niet voor niets voeren wij de slogan ‘meesters in bedrijfsvoering, met verstand van onderwijs’: wij bieden de unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en kennis van het onderwijs.

In verband met de groei van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een

senior-adviseur bedrijfsvoering/controller

 

We zoeken een enthousiaste, pro-actieve professional die aantoonbaar al de nodige sporen op het gebied van bedrijfsvoering en financiën verdiend heeft en zich graag verder wil ontwikkelen in de wereld van bedrijfsvoering in het onderwijs (po, vo dan wel mbo). We gaan er daarbij vanuit dat je een academisch werk- en denkniveau hebt op het gebied van economie, bedrijfskunde of accountancy  en beschikt over uitstekende adviesvaardigheden.
Overweeg je een volgende stap in je loopbaan? Graag komen wij dan met je in gesprek!

We bieden een afwisselende en collegiale werkomgeving, waarin werkplezier belangrijk is en samenwerking vanzelfsprekend, met wisselende opdrachten die aansluiten op jouw profiel en affiniteiten.
Het betreft een dienstverband van 0,8 à 1,0 fte. Het salaris dat we bieden is zonder meer goed en sluit aan op jouw ervaring en kennis. We faciliteren je in pensioensopbouw. Daarnaast krijg je 30 vakantiedagen per jaar. Ons kantoor bevindt zich in Utrecht, maar je zal frequent ook naar andere delen van het land voeren. Tevens bieden wij de flexibiliteit om thuis te werken en grotendeels je eigen werktijden te bepalen.

Informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kan je je wenden tot Rick de Wit, adjunct-directeur, rwit@infinitebv.nl, tel. 06-23569484.
Je sollicitatiebrief kun je, uiterlijk 10 januari 2019, sturen aan Rick de Wit, directeur van Infinite Financieel: rwit@infinitebv.nl . Schrijf ons wat je in deze baan en in ons bedrijf aanspreekt en stuur je CV mee.

Heb je interesse om als (senior-) adviseur en/of controller onze organisatie te versterken? Of ben je op zoek naar een leuke en uitdagende trainee-functie? Neem contact op via info@infinitebv.nl dan kunnen we de actuele mogelijkheden bekijken.