Trainee bedrijfsvoering onderwijs

Interesse in deze afwisselende en uitdagende startersfunctie? Graag solliciteren via www.traineeworden.nl t/m 15 mei a.s.. Zie onderaan de vacature meer informatie over de procedure.

Infinite Financieel zoekt talentvolle, ambitieuze starters die zich willen ontwikkelen tot consultant bedrijfsvoering, financiën en strategie in het primair en voortgezet onderwijs.

Trainee worden

Op de website traineeworden.nl heb je kunnen lezen over de mogelijkheden om trainee te worden bij één van de vier adviesbureaus en te participeren in een gezamenlijk traineeprogramma. In deze vacature lees je wat trainee zijn bij Infinite Financieel inhoudt.

Functieomschrijving

Als trainee bij Infinite Financieel krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden in te zetten voor het Nederlandse onderwijs. Je komt alles te weten over het reilen en zeilen van de bedrijfsvoering van onderwijsorganisaties. Vanaf dag 1 treed je op als (aankomend) consultant en leer je de kneepjes van het adviesvak kennen. Je reist soms het land door voor uiteenlopende opdrachten die je samen met een medior of senior consultant uitvoert. Denk hierbij aan risicoanalyses, analyses van de financiële positie, fusietrajecten en onderzoeksvragen over de financiële gevolgen van innoverend beleid. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van adviesgesprekken, het schrijven van rapportages, het geven van presentaties, het doen van documentstudie en het maken van (data)analyses. Daarnaast krijg je de kans jezelf te presenteren op verschillende congressen en netwerken, om zo je eigen netwerk op te bouwen. Ook is er volop ruimte voor het ontwikkelen van je sociale en professionele vaardigheden.

Kortom, je takenpakket bij Infinite Financieel is zeer divers, waardoor je in korte tijd veel verschillende organisaties ziet en meemaakt. Je krijgt de kans om veel vlieguren te maken en geen werkdag is hetzelfde.

Wie zoeken wij:

We zoeken energieke, sterke persoonlijkheden met ambitie en talent die willen groeien als professional en als mens. Als trainee beschik je in ieder geval over de volgende competenties en vaardigheden:

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je hebt bij voorkeur een WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in bedrijfskunde, bedrijfseconomie, bestuurskunde of organisatiewetenschappen;

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kunt goed het overzicht bewaren;

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je hebt affiniteit met cijfers;

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je vindt het leuk om onderzoek te doen naar (strategische) bedrijfsvoeringsvraagstukken en met praktische en vernieuwende adviezen te komen;

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je kunt samenwerken, bent initiatiefrijk en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je bent ondernemend, je toont eigenaarschap en neemt verantwoordelijkheid; zeker ook als het je eigen loopbaan betreft;

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Je hebt interesse in de onderwijssector en belangstelling voor de belangrijkste ontwikkelingen in deze sector.

Wat bieden wij:

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Omvang dienstverband: minimaal 32 uur, maximaal 40 uur per week.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Salarisindicatie: omstreeks € 2.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Veel flexibiliteit: thuiswerken is geen probleem en je werktijden kun je grotendeels zelf bepalen.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Reiskostenvergoeding: de vergoeding voor woon-werkverkeer bedraagt € 0,19/km. Voor dienstreizen ontvang je € 0,28/km.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Verlof: 30 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je uren compenseren die je in piekperioden extra gewerkt hebt. Je bent vooral aan het werk als de klanten ook aan het werk zijn. Dat betekent dat je je verlof in belangrijke mate opneemt gedurende de schoolvakanties.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Veel opleidingsmogelijkheden en ook doorgroeimogelijkheden.

 • cropped-infinite-lemniscaat.jpg

  Pensioenregeling: Infinite Financieel biedt een goede collectieve pensioenregeling, inclusief voorzieningen voor partners en arbeidsongeschiktheid.

Over Infinite Financieel:

Infinite Financieel helpt bestuurders, controllers en andere financieel specialisten in het onderwijs en de kinderopvang de bedrijfsvoering en het financieel management op orde te brengen en te houden. Onze missie is dat organisaties in het onderwijs het beschikbare geld op een transparante en doelmatige manier koppelen aan de onderwijskundige doelen van de organisatie. Werknemers in de onderwijssector hebben vaak minder affiniteit met financiën en bedrijfsvoering, voor hen is het onderwijs de hoofdzaak. Infinite Financieel helpt hen de belangrijkste bijzaak ook goed te begrijpen en te regelen. Het gemêleerde team van Infinite Financieel bestaat uit 14 medewerkers, zowel (senior) consultants als interim-controllers. Wat andere bedrijven erbij doen, is voor Infinite Financieel core-business.

Procedure:

Interesse in deze afwisselende en uitdagende startersfunctie? Graag solliciteren via www.traineeworden.nl t/m 15 mei a.s. De eerste gesprekken vinden  plaats op donderdag 2 juni. Na 18 mei krijg je bericht of je bent uitgenodigd voor dit eerste gesprek.

Voor meer informatie kun je terecht bij Iris Zeldenrijk, adviseur Infinite Financieel op 0612058122 of per e-mail izeldenrijk@infinitebv.nl