Meerjarenbegrotingsmodellen 2025 van Infinite Financieel voor samenwerkingsverband passend onderwijs po en vo gepubliceerd – 30 september 2024

Op 30 september 2024 heeft Infinite Financieel versie 12.0 van het meerjarenbegrotingsmodel voor samenwerkingsverbanden passend onderwijs po en vo uitgebracht. Het model ondersteunt bij uitstek de koppeling tussen het inhoudelijke beleid van het samenwerkingsverband en de begroting. In versie 12.0 is het basisjaar op 2025 ingesteld. Verder zijn er een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd die het gebruiksgemak vergroten.

In het model zijn de definitieve bekostigingstarieven 2024 verwerkt die op 5 juli 2024 zijn gepubliceerd. Deze tarieven zijn ook gebruikt voor 2025 e.v. Binnenkort worden de voorlopige tarieven 2025 gepubliceerd. Wij wijzen u op onze service dat abonnees op het model bij publicatie van nieuwe bekostigingsbedragen hun model kunnen laten actualiseren door Infinite Financieel. Het geactualiseerde model is dan gereed om betrouwbare eindejaarsprognoses te kunnen maken.

Een abonnement op het meerjarenbegrotingsmodel kost € 875 per kalenderjaar. U kunt het model aanvragen via info@infinitebv.nl.