Unieke kans voor u.

Unieke kans voor u!

Vier onderwijsadviesbureaus, met expertise op uiteenlopende terreinen, organiseren sinds 2016 jaarlijks een traineeprogramma. Zo brengen B&T, Fenom, Infinite Financieel en PentaRho jonge academici in contact met het mooie vak van consultant in de onderwijssector.

De trainees van 2021-2022 zijn Annet, Merel, Lotte, Zaza, Asri en Remco gestart met het traineeship. Onderdeel van het traineeship is het gezamenlijk uitvoeren van een casus voor een klant of relatie van één van de vier bureaus. Een unieke kans voor u! Zij benaderen uw casus met frisse blik en vanuit verschillende (academische) achtergronden en expertises. Dus aarzel niet en dien uw zelf geformuleerde onderzoeksvraag vandaag nog in. Misschien gaan de trainees binnenkort bij u aan de slag!

Opdrachtbeschrijving

Wij zijn op zoek naar een multidisciplinaire adviesopdracht. Wij bieden u expertise op verschillende terreinen aan;

  • het primaire proces;
  • personeelsbeleid;
  • inrichting van het schoolgebouw/huisvesting;
  • bedrijfsvoering/financiën.

Op dit moment ontvangen scholen bijvoorbeeld subsidie npo-gelden. Wellicht zoekt u nog naar mogelijkheden voor het duurzaam en effectief inzet hiervan. Onze trainees zouden u daarbij kunnen helpen.

Meer praktische informatie kunt u hier lezen.

Heeft u een geschikt vraagstuk op school of bestuursniveau en wilt u een advies met een frisse blik door talentvolle trainees? Meld u dan nu aan en mail naar SvanHunen@pentarho.nl.